top of page
IMG_SPEELTUINZICHT.jpg

Het Erf

Het erf (21,5 a) bestaat uit  twee aan elkaar grenzende huizen en grote tuin.  Het erf is ingesloten en bereikbaar langs een 100 m verharde toegangsweg. Het grenst aan tuinen van buren.  Op het terrein staan   enkele stallingsgebouwen. 
Vanaf juli 2023 is het tweede huis beschikbaar voor bewoning.  In 2022 zijn we gestart met de herstelling van de stalling/schuur. In 2023 wordt verder gewerkt aan een plonsvijver.   
20120831_180739.jpg
IMG_LOUNGE.jpg
De Tuin

Met 14 a groene zone, biedt dit erf   een  veilige verkeersvrije en kindvriendelijke omgeving.  Het is voor een groot gedeelte reeds ingericht.  
Deze tuin vervult verschillende functies.  Het is een  spannend speelgebied met klimtuigen.  We verbouwen er   gezonde  groenten.   Een buitenlounge, barbecue,  en  vuurplaats zorgen voor een gezellige ontmoetingsplaats of plek voor een tuinfeestje.
In 2023 trachten we   een  ecologische plonsvijver te realiseren. 
Samen leven 
Wij kiezen voor een  woonmodel om met een ander gezin op één erf tewonen.
Dat betekent dat ieder van ons een eigen huis en  huishouden heeft. Daarnaast spreken we samen af -hoe en wat -we delen, volgens ieders behoefte en interesse.
We delen zeker een visie op wonen,  en hoe we anderen en mekaar kunnen helpen. Uiteraard delen we de zorg voor de mooie natuur: in onze  tuin, dorp en omgeving.  We delen  praktische zaken waar dit comfortabel en respectvol kan georganiseerd worden.
Interesse? 
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

bottom of page